Φεύγει ο Καπίνο, έρχονται οι… μεταγραφές!

Το πολύκροτο σίριαλ της μεταγραφής του Στέφανου Καπίνο έφτασε στο τέλος του. Ο διεθνής τερματοφύλακας «μετακομίζει» στο πρωτάθλημα της Γερμανίας και θα υπερασπίζεται την εστία της Μάιντζ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στους συμπαίκτες του!

Ο γκολκίπερ των «πράσινων» συμφώνησε σε όλα με τους Γερμανούς παράγοντες και επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να ενημερώσει για τις λεπτομέρειες τη διοίκηση και να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του. Ο Καπίνο έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης (15/7), κατά την οποία αποκάλυψε τη συμφωνία του με τη γερμανική Μάιντζ. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδοθεί και η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στο σύλλογο της Γερμανίας, καθώς απομένουν να διαδικαστικά για την ολοκλήρωσή της.

Η μετακίνηση του Στέφανου Καπίνο στην Μάιντζ «ξεκλειδώνει» παράλληλα και τα μεταγραφικά του «τριφυλλιού», καθώς με το χρήμα που θα εισρεύσει στο ταμείο, θα καταστούν δυνατές οι κινήσεις που έχει προγραμματίσει το επιτελείο των «πράσινων». Σε πρώτη φάση θα διευθετηθούν οι περιπτώσεις των Γκόρντον Σίλντενφελντ και Αχμέντ Αμπέιντ, τον οποίο ο Παναθηναϊκός ζητάει εκ νέου δανεικό από τη Νιούκαστλ. Όπως όλα δείχνουν, «παγώνει» η κίνηση για τον Φάουστο Ρόσι από τη Γιουβέντους, καθώς το όνομά του έχει εμπλακεί στα ανταλλάγματα για την απόκτηση του Χουάν Ιτούρμπε, εκ μέρους της «γηραιάς κυρίας». Σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Νταμπίζας θα έχει πλέον ένα συγκεκριμένο μπάτζετ στη διάθεσή του, προκειμένου να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα