Φεύγει ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα αν αποσχιστεί η Καταλονία

Φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι, αν η Καταλονία αποσχιστεί από την Ισπανία και διοργανώσει δικό της πρωτάθλημα!! Ο Αργεντινός σταρ ναι μεν έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το 2021, αλλά όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «AS», υπάρχει όρος ο οποίος του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος, αν αποφασιστεί η ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας και η Μπαρτσελόνα δεν αγωνιστεί σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του συμβολαίου, ένα από τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκε ήταν οι αναταραχές στην Καταλονία. Ο Μέσι έχει ανησυχίες για τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς θα έχει άμεσες συνέπειες στο μέλλον του στη Βαρκελώνη. Έτσι, τέθηκε ο όρος από την πλευρά του, ο οποίος έγινε αποδεκτός από τη διοίκηση για να μη χαλάσει η συμφωνία.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, που έφτασε στη Βαρκελώνη σε ηλικία 13 ετών προερχόμενος από τη Νιούελς Ολντ Μπόις και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα στα 16 χρόνια του, στο τέλος του νέου συμβολαίου του θα έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου για 17 συνεχείς περιόδους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα