Φεύγει ο Μιλοβάνοβιτς για υπογραφές…

Έντονη φημολογία ότι η ΑΕΚ έχει ήδη κλείσει τον 22χρονο Χαβιέ Μεντόσα

Σκέψεις για άμεση αναχώρηση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για να αποσπάσει τις υπογραφές του Σκόκο, αλλά και του 22χρονου Μεντόσα, υπάρχουν στην ΑΕΚ.

Το ταξίδι για την Αργεντινή κρίνεται πλέον απαραίτητο, αφού η ΠΑΕ θέλει να δείξει και στο Σκόκο και στην Νιούελς ότι ενδιαφέρεται πάρα πολύ για τη μεταγραφή και παράλληλα θέλει να κλείσει και τον 22χρονος Χαβιέ Μεντόσα της Χιμνάσια Λα Πλάτα που προτάθηκε εσχάτως και δείχνει να ενδιαφέρει την Ένωση.

Ο Σκόκο είναι γνωστό το τι μπορεί να κάνει, ενώ ο Μεντόσα είναι μάλλον άγνωστος στο ευρύ κοινό, αφού μόλις πέρσι αναδείχθηκε στην ομάδα του.  Αγωνίζεται ως αριστερό χαφ-εξτρέμ, σε μία θέση που η ΑΕΚ ψάχνει για παίκτη. Το «βάπτισμα του πυρός» το πήρε στις 8/12/2013 σε ένα ματς της Χιμνάσια με την Μπόκα Τζούνιορς. Την πρώτη του σεζόν έπαιξε σε 21 παιχνίδια (μόλις έξι 90λεπτα) και κατόρθωσε τέσσερις ασίστ, ενώ φέτος έχει 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ένα γκολ, τέσσερις ασίστ, ενώ στα περισσότερα ματς είναι βασικός και βγάζει το 90λεπτο.

Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, πάντως, έχει «φάει» πάγκο (μόλις 17 λεπτά συμμετοχής), κάτι που σημαίνει ότι ή είναι ντεφορμέ, ή έχει ήδη… κλείσει και ο προπονητής του έχει αρχίσει να τον περιθωριοποιεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα