Φιλική ήττα 1-0 του ΟΣΦΠ από τη Ντούκλα Πράγας

Παρά τη φρεσκάδα που έδειξε στο πρώτο ημίχρονο και την καλή κυκλοφορία της μπάλας ανά διαστήματα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν από την Ντούκλα Πράγας με 1-0.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Σαλίνο, Μαζουακού, Σιόβα και Αυλωνίτη στην άμυνα με τους δύο Έλληνες κεντρικούς οπισθοφύλακες, τους Ζντιέλαρ και Μπουχαλάκη στον άξονα, τον Φορτούνη αριστερά, τον Τσόρι Ντομίνγκεζ «δεκάρι», τον Χάρα δεξιά και τον Πουλίδο σέντερ φορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» όντας προφανώς καλύτερη ομάδα από την Ντούκλα (τερμάτισε έκτη στο περσινό πρωτάθλημα Τσεχίας με 41 βαθμούς και τέρματα34-40)  πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων με το καλημέρα, αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί, παρά μόνο στο 35’ με τον Χάρα που είχε δοκάρι και στο 39’ με τον Φορτούνη.

Στην επανάληψη ξεκίνησαν οι αλλαγές του Μάρκο Σίλβα και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ο ρυθμός έπεσε. Λόρια αντί Ρομπέρτο, Γιαταμπαρέ αντί Ζντιέλαρ, Φουστέρ αντί Τσόρι και Kολοβός αντί Χάρα ήταν οι αλλαγές που έγιναν στο 46’, ενώ αργότερα μπήκε ο Γιαννιώτας αντί του Φορτούνη (60’).

Στο τελευταίο μισάωρο ο Ολυμπιακός ήταν απελπιστικός και στο τέλος (88’) δέχθηκε και ένα γκολ από τον Γιουρέντις για να διαμορφώσει το 1-0 υπέρ των Τσέχων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα