Φιλική τεσσάρα της ΑΕΚ στην Καλλιθέα

Το σοβαρό αγωνιστικό της πρόσωπο επέδειξε η ΑΕΚ στο φιλικό με την Καλλιθέα το απόγευμα της Παρασκευής, 7/10, στο «Ελ Πάσο», επικρατώντας 4-0 μίας ομάδας που βρίσκεται πάντως σε απραξία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στα τέσσερα γκολ της ΑΕΚ ενεπλάκησαν επτά διαφορετικοί παίκτες. Στο πρώτο ο Αραβίδης έδωσε στον Πατίτο με τον Αργεντινό να σκοράρει με διαγώνιο σκαφτό σουτ, στο δεύτερο ο Ντίας σέντραρε για να κάνει το 0-2 με κεφαλιά ο Αραβίδης, στο τρίτο ο Γαλανόπουλος πάσαρε στον Πλατέλλα που βρήκε δίχτυα και στο τέταρτο ο Μπακάκης σέντραρε για να πετύχει το γκολ ο Αλμέιδα από κοντά. Ο Πορτογάλος έπαιξε 35 λεπτά περίπου χωρίς να ενοχληθεί στη μέση, ενώ ιδιαίτερα ορεξάτος ήταν ο Αραβίδης (είχε δύο δοκάρια πέραν του γκολ και της ασίστ) στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ έστω και σε φιλικό.

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε ως εξής: Ανέστης, Γκάλο (46’ Μπακάκης), Τσιγκρίνσκι (61’ Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος, Ντίας (62’ Ντιντάκ), Γιόχανσον (72΄Μανωλάς), Γαλανόπουλος, Πλατέλλας (76’ Πέκχαρτ), Χριστοδουλόπουλος (58’ Αλμέιδα), Πατίτο (46’ Τσέλιος), Αραβίδης (68’ Ζόριτς)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα