“Φιλοχουντικός ο Γεωργιάδης- Του αρέσουν τα τανκς”

Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο ραδιόφωνο του real fm το πρωί της Πέμπτης.

Στο ερώτημα αρχικά αν έπρεπε να απαγορευτεί η εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:«Εδώ και χρόνια δεν μπαίνουν περιπολικά στα Εξάρχεια, φοβούνται. Αυτό είναι μόνιμο πρόβλημα, πραγματικό, αλλά δεν αντιμετωπίζεται με καμικάζι, πρέπει να υπάρχει μία λύση συνεννόησης με τους κατοίκους και αστυνομικών μέτρων, φυσικά. Αλλά, ξαφνικά να προσπαθήσεις να λύσεις το πρόβλημα σε μία μέρα, ούτε με τα τανκς δεν το λύνεις. Αλλά, επειδή στον κ. Γεωργιάδη αρέσουν τα τανκς, ενδεχομένως να το προσπαθήσει».

Κληθείς να διευκρινίσει τι εννοεί, ο ίδιος ανέφερε: «Ο κ. Γεωργιάδης ήταν θιασώτης της δικτατορίας. Έχει πει ότι στη δικτατορία η οικονομία ήταν θαύμα».

Ερωτηθείς αν χαρακτηρίζει τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας φιλοχουντικό, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε:«Σαφώς, με μία έννοια του αρέσουν ορισμένες πτυχές της δικτατορίας. Με την οικονομία της χούντας ήταν ενθουσιασμένος. Είναι πάρα πολύ γνωστό αυτό».

Ο κ. Κούλογλου αναφέρθηκε, επίσης, στις «βραδιές Ντάισελμπλουμ» στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας ότι είχαν μεγάλη επιτυχία και σκοπεύουν να τις καθιερώσουν.

H απάντηση Γεωργιάδη

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανέφερε: «Η γελοιότητα δεν έχει όρια. Συγκυβερνούν με τον Καμμένο και λένε αυτά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα