Φλαμπουράρης: Αδικία αυτή η κυβέρνηση να πέσει από τους βουλευτές της

Για τις διαφωνίες που υπάρχουν εντός του ΣΥΡΙΖΑ που τον φέρνουν μια ανάσα από την διάσπαση μίλησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης. “Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι σύντροφοι στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι δύσκολο να παραμείνουμε στο ίδιο μονοπάτι, εκτίμησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο υπουργός Επικρατείας.

Ο κύριος Φλαμπουράρης παραδέχθηκε πως είναι «πολύ δύσκολο έως αδύνατο» να παραμείνουν «στο ίδιο μονοπάτι», ενώ εξέφρασε την επιθυμία «η κυβέρνηση να πάρει 162 ψήφους κατά την ψήφο εμπιστοσύνης και να συνεχίσουμε».

Παράλληλα, μιλώντας στο Σκάι, τόνισε ότι η εκτίμηση του τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές του κόμματος «είναι πολύ δύσκολη, δεν το λέω για να υπεκφύγω». «Κάθε σύντροφος σκέφτεται πολύ πραγματικά ποιο είναι το καλύτερο και δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Δεν θα ήθελαν να καταψηφίσουν κυβέρνηση της Αριστεράς, παρά το ότι αναγκάστηκε να κάνει αυτή τη συμφωνία», συμπλήρωσε ο κύριος Φλαμπουράρης.

Ο κύριος Φλαμπουράρης υπογράμμισε ακόμα ότι «όλη η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται ποιο ειναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει και σίγουρα κανείς από αυτούς δεν θα ήθελε να καταψηφίσει μια κυβέρνηση της αριστεράς η οποία αναγκάστηκε να προχωρήσει κάποια μέτρα». «Θα είναι αδικία αυτή η κυβέρνηση να πέσει από τους ίδιους της τους βουλευτές», όπως τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα