Φλόριντα: Ήθελε να τιμωρήσει την αντίζηλο της αλλά σκότωσε λάθος γυναίκα

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς μία γυναίκα δεν μπόρεσε να αντέξει το γεγονός, ότι την άφησε ο άνδρας που αγαπούσε για τα μάτια κάποιας άλλης. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να σκοτώσει την αντίζηλο της μαζί με άλλους δύο φίλους της.

Όπως γράφει η Washington Post, η Ισναρ Μαρί Λόπεζ-Ράμος, ήταν ερωτευμένη με 35χρονο, ο οποίος έμπλεξε με άλλη γυναίκα. Μην αντέχοντας τον ανταγωνισμό, η Ράμος αποφάσισε να «βγάλει» από την μέση την αντίζηλο της, με την βοήθεια του Αλέξις Ράμος και της Γκλοριανμαρί Κινονές Μόντες.

Τα ξημερώματα της 8ης Ιανουαρίου, οι τρεις τους, περίμεναν το υποτιθέμενο θύμα σε ένα πάρκινγκ εμπορικού κέντρου, καθώς η μόνη πληροφορία που είχαν ήταν ότι δούλευε στο συγκεκριμένο κέντρο. Όταν εντόπισαν μία γυναίκα που της μοιάζει, την ακολούθησαν μέχρι τον χώρο στάθμευσης του σπιτιού της, την ανάγκασαν να καθίσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και πήγαν στο κοντινότερο ΑΤΜ με σκοπό να βγάλουν χρήματα από το λογαριασμό της γυναίκας.

Το επόμενο πρωί, βρέθηκε το άψυχο κορμί της γυναίκας, η οποία ήταν 42 χρονών ονόματι Τζανίς Ζενγκοτίτα- Τόρες. Το θέμα όμως είναι ότι το θύμα… δεν είχε καμία σχέση με την κοπέλα που έψαχναν.

«Το θύμα λανθασμένα μπήκε στο στόχαστρο και δολοφονήθηκε. Αυτή η γυναίκα έχασε τη ζωή της χωρίς λόγο» ανέφερε ο σερίφης της κομητείας Οσεόλα, Ρας Γκίμπσον. Φυσικά, και οι τρεις εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν και ομολόγησαν το έγκλημα τους.

Το θύμα είχε μετακομίσει με τον σύζυγο και τη 14χρονη κόρη της από το Πουέρτο Ρίκο στη Φλόριντα πριν από ένα χρόνο. Οι τρεις δολοφόνοι, την είχαν χτυπήσει άσχημα ενώ της έβαλαν σακούλα γύρω από το κεφάλι με σκοπό να την πνίξουν. Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι, κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν ότι έχουν λάθος γυναίκα στα χέρια τους, παρ’ όλα αυτά δεν σταμάτησαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα