Τρέμει… το Καραϊσκάκης ο Ρόζενμπεργκ!

Την εμπειρία του από το γήπεδο Καραϊσκάκης περιέγραψε ο επιθετικός της Μάλμε, Μάρκους Ρόζενμπεργκ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βέρντερ Βρέμης, για το Champions League.

Ο Σουηδός προφανώς δεν αντιλαμβάνεται το πάθος του Έλληνα οπαδού και το πικάρισμα που επιχειρεί στους αντιπάλους. Τις φωνές και τις αποδοκιμασίες του κόσμου, ο Ρόζενμπεργκ τις εξέλαβε ως… μίσος, δηλώνοντας πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού περισσότερο μισούν τον αντίπαλο, παρά αγαπούν την ομάδα τους! Ας δούμε όσα δήλωσε ο εκ των αντιπάλων των πρωταθλητών Ελλάδας…

«Για μένα είναι φανταστικό που περάσαμε στους ομίλους του Champions League. Και αυτό γιατί το να περάσει μία ομάδα από την Σουηδία στο Champions League, είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όσο βρισκόμουν σε Άγιαξ και Βέρντερ, το Champions League ήταν δεδομένο. Εδώ όμως δεν το πίστευε κανείς!

Δεν είμαστε το μεγάλο όνομα και θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούμε. Η Γιουβέντους είναι το φαβορί του ομίλου. Η Ατλέτικο από την πλευρά της έχασε κάποιους σπουδαίους παίκτες, όμως παραμένει ποιοτική ομάδα. Είναι ένα ιδιαίτερο σκληρό γκρουπ. Για τον Ολυμπιακό δεν έχουμε καλή εικόνα ακόμα, γιατί δεν έχει παίξει πολλά ματς. Έχω αγωνιστεί, όμως, εναντίον του και ξέρω πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι.

Στο γήπεδο τους υπάρχει περισσότερο μίσος για τον αντίπαλο, παρά αγάπη για την ομάδα τους. Είχα βρεθεί κάποτε αντίπαλος σε ένα ματς ζωής ή θανάτου και η κατάσταση ήταν αρρωστημένη. Νομίζω πως χάσαμε με 2-0. Ο Ολυμπιακός πήρε ενέργεια από τον κόσμο του, κάτι που θα κάνουμε κι εμείς από τον δικό μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα