Φονική έκρηξη σε κατάστημα εστίασης στην πλατεία Βικτωρίας

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 38χρονη από την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί της Πέμπτης, σε κατάστημα εστίασης και πιο συγκεκριμένα, στα Everest στην πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας ,στη συμβολή της Χέυδεν με την 3η Σεπτεμβρίου.

Η άτυχη γυναίκα που εργαζόταν στο λογιστήριο της επιχείρησης ανασύρθηκε νεκρή, όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική, από την έκρηξη που σημειώθηκε στο υπόγειο του κτιρίου, όπου και βρίσκεται σχετική εγκατάσταση.

Οι πυροσβέστες ερεύνησαν για αρκετή ώρα σπιθαμή προς σπιθαμή το εσωτερικό τόσο του ταχυφαγείου όσο και ακόμη δύο παρακείμενων επιχειρήσεων, προκειμένου να εντοπίσουν την αγνοούμενη γυναίκα. Δυστυχώς, οι φόβοι για το χειρότερο επιβεβαιώθηκαν.

Πέντε τραυματίες

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν άλλα πέντε άτομα, που είναι ελαφρύτερα τραυματισμένοι με τέσσερις να έχουν μεταφερθεί στο «Γ. Γεννηματάς» και ο πέμπτος στο 401 Στρατιωτικο Νοσοκομείο ενώ έχουν προκληθεί ζημιές σε παρακείμενα μαγαζιά και σπίτια, καθώς και σε σταθμευμένα ΙΧ και μοτοσυκλέτες.

Τα αίτια της δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη οφείλεται πιθανότατα σε φιάλες υγραερίου.

Από την πρώτη στιγμή η περιοχή αποκλείστηκε, ενώ έκλεισε ο σταθμός του ΗΣΑΠ στην πλατεία Βικτωρίας. Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε τουλάχιστον ακόμη δύο επιχειρήσεις καθώς και σε αρκετά αυτοκίνητα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα