Φορτούνης: «Το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού την Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και μίλησε στην κάμερα της NOVA, αρχικώς για το ματς με την Αστάνα και εν συνεχεία για το μεγάλο ματς, το οποίο είπε πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες:

«Για αυτό είμαστε μεγάλη ομάδα, γιατί έχουμε πολύ καλό ρόστερ με παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Πολλά παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά χθες ανταπεξήλθαν πολύ καλά. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας και θέλουμε τη νίκη για πολλούς λόγους. Είναι πολύ σημαντικό να βγάζει μια ομάδα παίκτες από την ακαδημία. Μακάρι να γίνεται αυτό σε όλες τις ελληνικές ομάδες και να προωθούνται τα παιδιά στην πρώτη ομάδα, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο».

Το αν θα τους επηρεάσει τους «ερυθρόλευκους» η αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού και η διαφορά στη βαθμολογία: «Όλοι μπαίνουν από την αρχή σε ένα ντέρμπι χωρίς να έχουν στο μυαλό τους διαφορά κτλ. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ο καλύτερος θα κερδίσει. Θα πρέπει να το θέλουμε πάρα πολύ, να μπούμε από την αρχή ως το τέλος αποφασισμένοι, να βοηθήσει πολύ ο κόσμος. Αν γίνουν τα παραπάνω θα κερδίσουμε».

Την ενδεχόμενη απουσία του Μπεργκ: «Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, σκοράρει τα περισσότερα γκολ, αλλά νομίζω πως έχουν τους παίκτες για να τον αντικαταστήσουν».

Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Νιώθω πολύ καλά, αυτό φαίνεται και στο γήπεδο, έχω απόλυτη ελευθερία από τον προπονητή μου και μακάρι να συνεχίσω έτσι».

Τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Να μας στηρίξουν από το πρώτο λεπτό και να μας βοηθήσουν ακόμα και αν έχουμε κάποια άτυχη στιγμή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα