«Φουλ» για Πατίτο Ροντρίγκες

Μετά τους Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα, ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται έτοιμος  να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, αυτή τη φορά για τη μεσοεπιθετική του γραμμή, κι αυτός ακούει στο όνομα, Πατρίσιο Ροντρίγκες ή Πατίτο Ροντρίγκες όπως τον αποκαλούν οι συμπατριώτες του.

Ο Αργεντινός άσος είναι 24 ετών και αγωνίζεται από το 201 στη Σάντος, έχοντας στο παρελθόν συμπαίκτες όπως ο Νεϊμάρ και ο Γκάνσο που αργότερα πήραν μεταγραφές για Μπαρτσελόνα και Σάο Πάολο αντίστοιχα. Η Σάντος που κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή αδυνατεί να πληρώνει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή (περί τις 900.000) ευρώ και τις τελευταίες μέρες τον προτείνει για πώληση ή έστω ως δανεικό.

Σε αυτό το σημείο μπαίνει στην υπόθεση ο ΠΑΟΚ ο οποίος φαίνεται να ψήνεται για την περίπτωσή του και έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Το όνομα του παίκτη δεν είναι εντελώς άγνωστο στην Ελλάδα, αφού η περίπτωσή του έχει «παίξει» αρκετές φορές και για τον Ολυμπιακό.

Ο «Δικέφαλος» είναι αποφασισμένος να προχωρήσει την περίπτωση και εφόσον ολοκληρωθεί θα πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα