Φουλ για τιμωρία της έδρας!

Δυστυχώς, εθνικιστικές, θρησκευτικές και οπαδικές ιδεολογίες μεμονωμένων νεαρών που θέλουν και βρίσκουν ευκαιρία να τις εκφράσουν σε καταστάσεις όχλου, αθλητικής εθνικής υποχρέωσης και μεγάλης τηλεοπτικές εμβέλειας, έφεραν την Εθνική μας ομάδα προ των πυλών μεγάλης τιμωρίας.

Η FIFA δεν πρόκειται να μας «χαϊδέψει» επειδή τυγχάνει να μας έχει την εποπτεία της αυτή την περίοδο. Τα αντεθνικά, υβριστικά και εμετικά πανό των νεαρών Ελλήνων εθνικιστών στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς της Ελλάδας με τη Βοσνία θα φέρουν σίγουρα τιμωρία, απλά δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιο θα είναι το μέγεθος.

Είναι ούτως ή άλλως λυπηρό το ότι Έλληνες στρατιώτες μετείχαν σε αυτή τη σφαγή αμάχων πριν από 21 χρόνια για λόγους θρησκευτικοπολιτικής ταύτισης με τους Σέρβους, είναι επίσης λυπηρό ότι κάποιοι συντηρούν αυτή τη μελανή στιγμή.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τιμωρία της έδρας για μία τουλάχιστον αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο της EΠΟ. Τώρα, το αν θα βρεθούν οι φέροντες τα πανό είναι θέμα της ΕΛ.ΑΣ. Πάντως, τα χαρακτηριστικά τους φαίνονται από τις φωτογραφίες.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν σοβαρές και πάλι σκέψεις αποχώρησης της Εθνικής από το Καραϊσκάκη. Το γήπεδο της Λάρισας δεν μπαίνει στην εξίσωση, διότι απέχει πάνω από 150 χιλιόμετρα από διεθνές αεροδρόμιο, οπότε αυτό που μένει είναι της Τούμπας, καθώς το Παγκρήτιο, και το Παμπελοποννησιακό δεν θεωρούνται ποδοσφαιρικά γήπεδα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα