Φουλ τόπλες στη νέα της φωτογράφιση η Βίκυ Καγιά (εικόνες)

 

Η Βίκυ Καγιά έκλεψε τις εντυπώσεις στη  φωτογράφιση που έκανε για τις ανάγκες του ηλεκτρονικού περιοδικού Hope. Το γνωστό μοντέλο και ιδιοκτήτρια του Fashion Wokshop by Vicky Kaya, μόλις δέκα μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, προκάλεσε ντελίριο με τις τέλειες αναλογίες της.  Παρά το ότι είναι σύζυγος και μητέρα, δεν αποποιείται τον ρόλο του μοντέλου, που την καλεί να βγει από τα ρούχα της και να ποζάρει topless.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να καταθέσει στη συνέντευξή της, τα συναισθήματά της για τον πατέρα της κόρης της Μπιάνκα, Ηλία Κρασσά.

 «Ήταν σε μία περίοδο της ζωής μου που είχα αφοσιωθεί στη δουλειά μου. Δεν είχα όρεξη ούτε για εξόδους ούτε για φλερτ. Ήθελα με έναν τρόπο να “γιάνω”, οπότε οι προτεραιότητες μου ήταν να κοιμάμαι καλά, να τρώω καλά. Είχα βγει εκτός ρυθμού και προσπαθούσα να αποκτήσω τις ισορροπίες μου. Έκανα ένα γερό ξεσκαρτάρισμα τότε. Έκοψα μαχαίρι τους μισούς μου φίλους, ήταν άτιμη η συμπεριφορά τους. Ναι, όπως το λέω, μου φέρθηκαν χωρίς τιμή φίλοι πολύ κοντινοί. Τότε πέρασα μια πολύ μοναχική περίοδο. Πένθησα γιατί είχα ανάγκη να βιώσω και τη θλίψη μου, και αφού πέρασα όλο αυτό ήρθε ο Ηλίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

φφφφφφφφφφφφφφφφ
γγγγγγγγγγγγγ

ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα