Φουντώνει ο δικαστικός πόλεμος Αλεξανδράτου-Φουρθιώτη για τα «κλεμμένα» 200.000 ευρώ

 

Την πόρτα του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων πέρασε πριν από λίγες μέρες  η δικαστική διαμάχη της Τζούλιας Αλεξανδράτου και του Μένιου Φουρθιώτη.

Όπως πρώτη η «Α» σας είχε ενημερώσει πριν από  αρκετούς μήνες, το μοντέλο που είχε δηλώσει στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα κλοπής, μην κατανομάζοντας αρχικά ονόματα υπόπτων, στη συνέχεια, κατέθεσε αγωγή κατά του παρουσιαστή και πρώην συνεργάτη της, κατηγορώντας τον ότι έκλεψε από το χρηματοκιβώτιό της στο σπίτι που διέμενε στα νότια προάστια το ποσό των 200.000 ευρώ.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου που δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω, βρέθηκε την Τετάρτη στο δικαστήριο, όχι όμως και ο Μένιος Φουρθιώτης που εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, το δικαστήριο έδωσε σύντομη αναβολή λόγω του περασμένου της ώρας.

Το χρονικό της αγωγής περί κλοπής και η θέση του παρουσιαστή

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του μοντέλου, το χρηματοκιβώτιο ήταν βιδωμένο πίσω από την ντουλάπα, ενώ το σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης βρέθηκε απενεργοποιημένο, με αποτέλεσμα να μην καταγραφούν οι κινήσεις του δράστη. Η ίδια, πάντως, φέρεται ότι υποστηρίζει ότι ο νυν παρουσιαστής του Ε, με τον οποίο διατηρούσαν στενή επαγγελματική σχέση, ήταν από τα πρόσωπα που είχαν πρόσβαση στο σπίτι της, ενώ γνώριζε τόσο για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου όσο και για το περιεχόμενό του!

Ο δε Μένιος Φουρθιώτης αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία της κλοπής, αποδίδοντάς τη στη… φαντασία της Τζούλιας Αλεξανδράτου αλλά και στην εκδικητική διάθεσή της. Ο παρουσιαστής φέρεται ότι υποστηρίζει ότι δεν ήξερε καν πού βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και ότι το μοντέλο ήθελε με την καταγγελία σε βάρος του να τον εκδικηθεί επειδή διέκοψε τη συνεργασία τους!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα