Φουστέρ και Μιλιβόγεβιτς… οι επόμενοι!

Το νέο συμβόλαιο του Νταβίντ Φουστέρ και η απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς με κανονική μεταγραφή αποτελούν τις επόμενες κινήσεις στην ατζέντα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, μετά τις ανανεώσεις με Μανιάτη και Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Ο Ισπανός χαφ, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο χέρι, φέρεται να έχει σχεδόν καταλήξει σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και να απομένει το τυπικό της υπογραφής του νέου συμβολαίου. Ο παίκτης υπολογίζεται για την επόμενη περίοδο από την ομάδα του Πειραιά, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει και ενδεχομένως να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Η περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρίσκεται σε καλό δρόμο, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο στόχος είναι να αποκτηθεί με ελεύθερη μεταγραφή ο διεθνής Σέρβος. Η προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» έχει επικεντρωθεί σε δύο άξονες. Ο ένας είναι η μείωση της ρήτρας εξαγοράς και ο δεύτερος είναι ο διακανονισμός. Οι συζητήσεις προχωρούν και, όπως υποστηρίζουν στον Πειραιά, αναμένεται να έχουν καταλήξει πριν από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα