«Φούστα μπορούν να φοράνε και οι άντρες…»!

Επί δύο ώρες κατέθετε την Τρίτη (28/2) στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά ο Τζιμπρίλ Σισέ κατά την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Αν ο κύριος Μαρινάκης είχε ζητήσει συγγνώμη δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Γελοιοποίησε εμένα και τον ανδρισμό μου. Φυσικά και μπορεί να φορά φούστα ένας άνδρας» είπε ο Γάλλος παλαίμαχος άσος.

Ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Θέμης Σοφός, ρώτησε τον Σισέ: «Αν ο κ. Μαρινάκης δηλώσει ότι σε σέβεται, ότι σε θεωρεί διακεκριμένο παίκτη και ότι δεν είχε σκοπό να θίξει τον ανδρισμό σου, τι θα κάνεις;» και η απάντηση του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού ήταν:  «Τώρα είναι πολύ αργά. Το κακό ήταν πολύ μεγάλο. Έχουν περάσει πέντε χρόνια».

Ο Θέμης Σοφός υποστήριξε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν είχε σκοπό να θίξει τον ανδρισμό του και ότι τον θεωρεί διακεκριμένο ποδοσφαιριστή. Υπέρ του Σισέ κατέθεσε ο τότε γενικός αρχηγός της αποστολής του Παναθηναϊκού στο Φάληρο, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Μαρινάκης έβρισε και επιτέθηκε στον Σισέ τρία μέτρα έξω από τα αποδυτήρια, στον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-1, το 2011.

Ο δικηγόρος των «ερυθρόλευκων»  τόνισε ότι ο Γάλλος δεν κατέθεσε ποτέ κάτι τέτοιο και κάλεσε τον Κωνσταντίνου να ανασκευάσει και να ανακαλέσει, διότι διαφορετικά θα τον κατηγορήσει για ψευδορκία.

Η δίκη διεκόπη λόγω ώρας και θα συνεχιστεί στις 27 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα