Φούτρε: «Να παραιτηθεί ο Μπλάτερ»

Ο ασκός του Αιόλου σε βάρος του Ζεπ Μπλάτερ έχει ανοίξει για τα καλά μετά τις δηλώσεις του κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο αφού η Μαδρίτη και η Πορτογαλία τον καλούν μέχρι και να παραιτηθεί. Επίσης, πολλοί βρήκαν την ευκαιρία να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι ο Πορτογάλος έχει στην τροπαιοθήκη του μόλις μία «Χρυσή Μπάλα».

Ανάμεσα στους επικριτές του προέδρου της FIFA ανήκει και ο Πάουλο Φούτρε, ο οποίος έκανε λόγο ακόμα και για παραίτηση της κεφαλής του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

«Δεν έχω λόγια για όσα είπε για τον Κριστιάνο ο Μπλάτερ. Είμαι θυμωμένος και δεν περίμενα κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο – εκτός από μεγάλος παίκτης – είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Ήταν μεγάλη ασέβεια στο πρόσωπό του αυτές οι δηλώσεις», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος εξτρέμ και πρόσθεσε:

«Οι δηλώσεις αυτές εξηγούν τους λόγους για τους οποίους ο Κριστιάνο έχει λιγότερες “Χρυσές Μπάλες”. Αυτό το βραβείο είναι μια φάρσα. Αν είχατε αμφιβολίες, πλέον όλα είναι εμφανή. Είμαι ανήσυχος, παράλληλα, επειδή η Πορτογαλία είναι στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και φοβάμαι μήπως αποκλειστούμε, λόγω του μίσους που έχει ο Μπλάτερ με τον Κριστιάνο»

Καταλήγοντας, ο Φούτρε υπογράμμισε: «Από εδώ και στο εξής, ο Μπλάτερ δεν θα είναι αποδεκτός στην Πορτογαλία. Καλύτερα να μην έρθει εδώ, δεν έπρεπε να επιτεθεί σε ένα από τους ήρωες της χώρας. Θα του πρότεινα να παραιτηθεί. Με τις κινήσεις του γελοιοποίησε τον Κριστιάνο. Ο Μπλάτερ δείχνει το μίσος του, ενώ ο Ρονάλντο αποδεικνύει στο γήπεδο πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα