Φραγκούλης-Πασπαλά σε φιλανθρωπική συναυλία

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άργους – Μυκηνών 2014, διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, με το Μάριο Φραγκούλη και την Έλλη Πασπαλά, στις 16 Αυγούστου 2014, στο Αρχαίο θέατρο Άργους, ώρα 21.00.

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά την περιοδεία του στην Αμερική, για μια σειρά συναυλιών με θέμα τον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο. «Η αγάπη θέλει δύο» και με συνοδοιπόρο την Έλλη Πασπαλά, μας θυμίζουν μελωδίες μεγάλων συνθετών που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, από ελληνικές ταινίες όπως: «Φαίδρα», «Μανταλένα», «Τα κόκκινα φανάρια», «Στέλλα» και πολλές άλλες, με αφορμή τα 100 χρόνια που γιορτάζει φέτος ο ελληνικός κινηματογράφος, από την πρώτη προβολή της ταινίας «Η Γκόλφω» το 1914.

Ο λυρισμός και το πάθος του Μάριου Φραγκούλη και της Έλλης Πασπαλά στη μοναδική αυτή συνεργασία, πλαισιώνονται από πέντε καταξιωμένους σολίστες μουσικούς, ενώ οι ευφυείς ενορχηστρώσεις είναι του David Lynch. Την παράσταση συμπληρώνουν σκηνές ταινιών από τον αγαπημένο Ελληνικό κινηματογράφο.

Γενική είσοδος: 15€.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα