«Φρενίτιδα» από επώνυμες κυρίες για τον Ντάνο (εικόνες+βίντεο)

Σύσσωμα το τηλεοπτικό κοινό αλλά και την ελληνική showbiz είχε να τον στηρίζουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Survivor, αναδεικνύοντάς τον μεγάλο του νικητή. Φανερά συγκινημένος ο Σκιαθιώτης  παίκτης, την στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά του, ύψωσε στα μάτια προς τον ουρανό, δείχνοντας για μία ακόμη φορά να ευχαριστεί τον Θεό, που τον έφερε σε αυτό το σημείο.

Στο στάδιο του Γαλατσίου επικράτησε πανζουρλισμός. Με δόξες και τιμές «ήρωα» ο Γιώργος Αγγελόπουλος απολάμβανε την αγάπη του κόσμου, ενώ δεν δίστασε να ευχαριστήσει και δημόσια τον κόσμο που τον οδήγησε στο να κερδίσει το έπαθλο.

Όλη η Σκιάθος έδειχνε να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τον τελικό και τη στιγμή της ανακοίνωσης της νίκης του δικού τους Γιώργου Αγγελόπουλου, λίγο έλειψε να “κάψουν” το νησί από την χαρά τους.

Τα social media πήραν «φωτιά» και πλήθος κόσμου εκ των οποίων πολλές επώνυμες κυρίες, πανηγύρισαν και δημόσια για τη νίκη του, μην κρύβοντας τα συναισθήματά τους για εκείνον.

Ρούλα Κορομηλά: « «Σταθερή!Ψηφίζω Αγγελοπουλο γιατί κέρδισε την εμπιστοσύνη και την συμπάθεια μου όχι μόνο για τις επιδόσεις αλλά και για τον χαρακτήρα του. Νικητής!??».

Ναταλία Γερμανού:«Ναι ρε φίλε !! ???????? #SurvivorGR»!

Ευαγγελία Αραβανή: «Λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός του survivor βρήκα την ευκαιρία και έβγαλα φωτογραφία και με τους δύο φιναλίστ…
Ο Ντάνος τελικά είναι ο μεγάλος νικητής!!!
Πολλά συγχαρητήρια για αυτό που κατάφερε, όπως και στον Μάριο που έφτασε μέχρι το τέλος και φυσικά σε όλα τα παιδιά που έζησαν αυτή τη μοναδική εμπειρία!???
#survivor #survivor2017 #ntanos»

Καίτη Φίνου: «Εύχομαι στο παλικάρι από αύριο να διαχειριστεί συνετά όλη αυτή την δημοσιότητα. Ο χρόνος θα δείξει… Καλό ξημέρωμα».

Ελένη Δήμου: «Χάρηκα πολύ που κέρδισε αυτό το παιδί, δεν το κρύβω ότι έβλεπα Survivor, ήμουνα με τους Μαχητές, απλά όσο πέρναγε ο χρόνος και έβλεπα ένα παιδί που αγωνιζόταν και τον βγάζανε συνεχώς στη σέντρα, ήμουνα μαζί του. Είμαι μαζί με όσους αδικούν. Αδικήθηκε ο Ντάνος πάρα πολλές φορές, αλλά ήταν τόσο μάχιμος και καλός στα παιχνίδια, που μπράβο του, τα κατάφερε, ο κόσμος έχει ένστικτο και ήταν μαζί του! Χάρηκα! Κουράστηκα πάρα πολύ βασικά, θεωρώ ότι είναι πολύ κουραστικό χωρίς παιχνίδια και αγώνα να βγαίνει ο νικητής. Θα προτιμούσα να δούμε ένα καινούργιο παιχνίδι» δήλωσε η Ελένη Δήμου στο «Πρωινό».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα