Φτάνει στα… 1000 με Σίτι ο Φρανκ Λάμπαρντ!

Την ευκαιρία να φτάσει τα… 1.000 παιχνίδια στην καριέρα του, σε επίπεδο αγγλικών ομάδων, θα έχει ο Φρανκ Λάμπαρντ, όχι όμως με τη φανέλα της Τσέλσι, στην οποία εξελίχθηκε στον ηγέτη της, αλλά με την Μάντσεστερ Σίτι…

Ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί δανεικός για έξι μήνες στην Μάντσεστερ Σίτι και χρειάζεται να παίξει σε 27 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, προκειμένου να σπάσει όλα τα… κοντέρ! Ο τεχνικός των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι υπολογίζει για τα βασικά του πλάνα τον 36άχρονο ποδοσφαιριστή, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ σημαντικό.

Στο διάστημα που θα βρίσκεται στη Σίτι, θα είναι διαθέσιμος για 23 παιχνίδια στην Premier League, έξι για το Champions League, καθώς και όσα ματς δώσει η ομάδα του στο Κύπελλο Αγγλίας, στο Λιγκ Καπ και στον Κομιούνιτι Σιλντ.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αγωνίστηκε σε 187 παιχνίδια με τη Γουέστ Χαμ, 13 ως δανεικός στην Σουόνσι και 649 ματς με την Τσέλσι, στα 13 χρόνια που φορούσε τα «μπλε». Ο τελευταίος που κατάφερε να σπάσει το… χιλιάρικο, ήταν ο Ράιν Γκιγκς, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Μάρτιο του 2013, στον αγώνα του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν από τον Ουαλό άσο, τα 1000 ματς είχε φτάσει ο νυν προπονητής της Φλίτγουντ Τάουν, Γκράχαμ Αλεξάντερ, τον Απρίλιο του 2011, ο οποίος αγωνίστηκε με τις Σκάνθορπ, Λούτον, Πρέστον και Μπέρνλι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα