Φτηνά τη γλίτωσε ο Βιδάλ

Όταν είσαι ο σούπερ σταρ της ομάδας, όλα επιτρέπονται. Και όταν φοράς το εθνόσημο της ομάδας που διοργανώνει το Copa America και 17.000.000 Χιλιανοί περιμένουν από σένα τα πάντα, τότε μπορείς να κάνεις και μία ή δύο ατασθαλίες παραπάνω.

Ο Αρτούρο Βιδάλ, ωστόσο, δεν έμεινε στις δύο ατασθαλίες. Εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έδωσε ο εκλέκτορας της Εθνικής Χιλής  Χόρχε Σαμπάολι τοπ βράδυ της Τρίτης, 16/6, επισκέφτηκε Καζίνο του Σαντιάγκο, έπαιξε Black Jack ως τα ξημερώματα, παράλληλα έπινε τα ποτάκια του και στη συνέχεια αναχώρησε μεθυσμένος με αποτέλεσμα να τρακάρει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό του και πολλούς ακόμη.

Από το νόμο θα ξεμπλέξει όταν το αποφασίσει η δικαιοσύνη της Χιλής (για την παρανομία του προβλέπεται φυλάκιση μέχρι 4 χρόνια!), αλλά το σίγουρο είναι ότι η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Χιλής του έδωσε άφεση αμαρτιών κι έτσι ο παίκτης συνεχίζει κανονικά στο Copa America, παρά το ότι αρχικά υπήρξαν φήμες ακόμη και για δια παντός αποκλεισμό του από την Εθνική του ομάδα.

Ο προπονητής της Εθνικής Χιλής ήταν αυτός που με δηλώσεις του εξήγησε την απόφαση της Ομοσπονδίας του, που προφανώς ικανοποίησε και εκατομμύρια Χιλιανούς: ««Ξέρουμε ότι έκανε ένα λάθος, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό ώστε να μην τον συγχωρέσουμε! Είναι ένας παίκτης πολύτιμος για εμάς και είχε ένα σοβαρό ατύχημα, που μας κάνει να σκεφτόμαστε αυτόν και την οικογένεια του. Δεν είναι όμως κάτι τόσο σοβαρό για να τον αποκλείσουμε.  Σήμερα θα δώσουμε ρεπό στην ομάδα και δεν νομίζουμε ότι θα επηρεαστεί από αυτόν τον θόρυβο. Ο Αρτούρο πάντα μαζί μας είχε υποδειγματική συμπεριφορά και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπαίκτες του. Τώρα είναι δουλειά δική μου και του τεχνικού επιτελείου να αναλύσουμε σωστά την κατάσταση και να βρούμε τις λύσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα