Φτου κι απ’ την αρχή η ΑΕΚ!

Οι μέρες περνάνε, το πρωτάθλημα θα αργήσει να ξεκινήσει, ωστόσο τα δεδομένα δεν αλλάζουν και στην ΑΕΚ υπάρχουν προτεραιότητες . Η πρώτη είναι να βελτιωθεί η ομάδα. Το δεύτερον να τα βάλουν κάτω και να σκεφτούν τι πρέπει να γίνει το Γενάρη.

Οι εννέα βαθμοί διαφοράς είναι απαγορευτικοί για σκέψεις πρωταθλήματος, ακόμη κι αν αλλάξουν όλοι οι πίνακες διαιτητών των Βαλκανίων. Ωστόσο, αυτό που είναι το ζητούμενο για τον Μοράις είναι να κάνει τα απαραίτητα για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα της ομάδας και αν η διαφορά μειωθεί έχει καλώς. Αν όχι, να κάνει το αυτονόητο και να διατηρήσει την ΑΕΚ ψηλά στη βαθμολογία, διεκδικήτρια του Κυπέλλου και του καλύτερου ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ήδη νιώθουν στο πετσί τους την κούραση των προπονήσεων του Ζοζέ Μοράις. Ο Πορτογάλος κάνει εντατικότερες ασκήσεις σε σχέση με τον Κετσπάγια και οι μυς των ποδιών πονάνε ωσάν σε προετοιμασία, αλλά όσο καθυστερεί η έναρξη του πρωταθλήματος, τόσο παίρνει θάρρος ο Ζοζέ Μοράις και επιβαρύνει το πρόγραμμα.

Το ευχάριστο για τον Μοράις είναι πως άπαντες – πλην του Λέσκοτ – είναι σε καλή κατάσταση και θεωρητικά θα μπορούσαν να παίξουν την Κυριακή αν υπήρχε αγώνας. Δεν υπάρχει, όμως, ούτε αυτή την Κυριακή, ούτε την άλλη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα