Φυτανίδης: «Χρειαζόμαστε ηρεμία για τη συνέχεια»

Τα λάθη που έκανε η ομάδα του και η ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, αποτέλεσαν, σύμφωνα με τον Σωκράτη Φυτανίδη, τους δύο βασικούς λόγους για την ήττα του Ατρομήτου στα play off.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στο Αθλητικό Metropolis, υποστηρίζοντας τα εξής:
«Μπήκαμε καλά, είχαμε δοκάρι, προηγηθήκαμε, όμως, η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και κάποια λάθη μας στέρησαν την πιθανότητα να πάρουμε κάτι καλό από το ματς. Καθ’ όλη την διάρκεια της κανονικής περιόδου πηγαίναμε πολύ καλά, όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο στα play off. Χρειαζόμαστε από εδώ και πέρα ηρεμία για να ανταπεξέλθουμε καλύτερα στα δύο τελευταία παιχνίδια που σημαίνουν πολλά για εμάς.

Την είδα την φάση. Ήταν ένα αυστηρό πέναλτι. Καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι. Έχει συμβεί και εναντίον μας. Ωστόσο, δεν ωφελεί να το συζητάμε από την στιγμή που δεν κερδίσαμε κάτι από το ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να τιμωρήσουν και το παραμικρό λάθος. Είναι ομάδα με ειδικό βάρος και κυνηγάει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, όπως φαίνεται, θα είναι οι δύο διεκδικητές της πρωτιάς. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο φρέσκια ομάδα και φαίνεται αυτό από τον ρυθμό που έχει στα παιχνίδια της. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές ενώ κι εμείς παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, είμαστε μια καλή ομάδα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο μέχρι το τέλος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα