«Φωνές» Intralot για φωτογραφικό διαγωνισμό στο ιπποδρομιακό στοίχημα

Ως φωτογραφικό καταγγέλλει μεταξύ άλλων τον διαγωνισμό για την χορήγηση δικαιώματος αποκλειστικής διοργάνωσης και διεξαγωγής ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα ο οποίος κατοχυρώθηκε στην ΟΠΑΠ Investment Limited, η Intralot LTD.

Με προσφυγή που κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ( ασφαλιστικά μέτρα) η Intralot Ltd ζητεί να ανασταλούν όλες οι διαδικασίες και να εκδοθεί προσωρινή διαταγή μέχρι να κριθεί η κύρια προσφυγή. Η Intralot στρέφεται κατά των αποφάσεων του ΤΑΙΠΕΔ με τις οποίες κηρύχθηκε άγονος ο αρχικός διαγωνισμός και στην συνέχεια επαναπροκηρύχθηκε καταλήγοντας ως πλειοδότη στην ΟΠΑΠ.

Στην προσφυγή επισημαίνεται άτι παρατύπως κηρύχθηκε άγονη η αρχική διαδικασίας κατά την οποία εκείνη είχε καταθέσει προσφορά 5.250.000 ευρώ και προσθέτει ότι αυτό έγινε όχι μόνο γιατί κρίθηκε μη ικανοποιητική αλλά και γιατί υπήρξε εκτός διαδικασιών δέσμευση της ΟΠΑΠ για προσφορά 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης η Intralot καταγγέλλει τον διαγωνισμό που επαναπροκηρύχθηκε ως φωτογραφικό καθώς απαλείφθηκε το τεχνικό κριτήριο της προεπιλογής με βάση την εμπειρία στη διοργάνωση ιπποδρομιών την οποία δεν διαθέτει ο ΟΠΑΠ. Η Intralot, τέλος, έθεσε ζήτημα παραβίασης της αρχής της μυστικότητας των προσφορών καθώς και της αρχής της ίσης μεταχείρισης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα