Φωνή απόγνωσης από τον Κάρλος Ζέκα

Κραυγή αγωνίας και απόγνωσης για το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, ο οποίος αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Πορτογάλος μέσος αναφέρθηκε σε σκηνικό πολέμου και ζήτησε από την Πολιτεία να πάρει δραστικά μέτρα, καθώς, όπως τόνισε, κινδύνευσαν παιδιά. Αναλυτικά όσα είπε στην πορτογαλική εφημερίδα:

«Έμοιαζε σαν ένα σκηνικό πολέμου. Ξέρω ότι και την περασμένη σεζόν υπήρχε αναταραχή, αλλά τότε ήταν διαφορετικά γιατί υπήρχαν προβοκάτσιες. Ρίχτηκαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Είναι λυπηρό, αυτά δεν έπρεπε να συμβούν.

Υπήρχαν πολλά παιδιά στο γήπεδο και η ελληνική κυβέρνηση ή η ομοσπονδία θα πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη μία για πάντα. Πρέπει να τοποθετηθούν σε αυτό, να πάρουν δραστικές αποφάσεις εάν είναι δυνατό και όχι μόνο γι αυτό το παιχνίδι. Είναι για το καλό του ποδοσφαίρου.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, είναι ότι οι οπαδοί θα πάνε στο δικαστήριο. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά και ελπίζω να υπάρχουν ακόμα φίλαθλοι στα γήπεδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα