Φωτιά στην Premier League!

Ήρθε η γκέλα για τη Λέστερ και ξαφνικά τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Premier League έχουμε και πάλι πρωτάθλημα. Η Γουέστ Χαμ απέσπασε ισοπαλία μέσα στην έδρα των επίδοξων πρωταθλητών με 2-2 κι άλλαξε τα δεδομένα του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Με γκολ του Βάρντι στο 18’ οι «μπλε» του Κλαούντιο Ρανιέρι άνοιξαν το σκορ και όσο περνούσε η ώρα, τόσο φαινόταν πως θα κάνουν άλλο μία επαγγελματική νίκη, μέχρι που ο σκόρερ αποβλήθηκε στο 57’ και οι φιλοξενούμενοι πήραν θάρρος. Η ομάδα του Μπίλιτς πέτυχε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά με τον Άντι Κάρολ (πέναλτι) στο 84’ και τον Κρέσγουελ στο 86’ και παραλίγο να έπαιρνε τη νίκη, αλλά ισοφαρίστηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ουγιόα (επίσης πέναλτι). Πολύ καλή ομάδα η Γουέστ Χαμ φέτος και η πορεία της έχει υποβαθμιστεί κυρίως επειδή το «θαύμα» της Λέστερ έχει «κουκουλώσει» τα πάντα φέτος.

Η διαφορά από τη δεύτερη Τότεναμ πήγε στους οκτώ βαθμούς και οι Λονδρέζοι πρέπει να νικήσουν τη Στόουκ για να μειώσουν στους πέντε και να μπουν για τα καλά στο κόλπο. Αν τα καταφέρουν, στριμώχνουν για τα καλά τη Λέστερ που έχει δύσκολο πρόγραμμα και που πλέον χρειάζεται κάτι παραπάνω από δύο νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς με τη Σουόνσι και την Έβερτον εντός και τις Μάνττσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι εκτός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα