«Φωτιά» στις πίστες: Ποια είναι τα μεγάλα σχήματα

Συνεργασίες-έκπληξη και σχήματα-φωτιά θα δούμε τον χειμώνας στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Χρήστος Μενιδιάτης θα συνεργαστεί με τον Χρήστο Κυριαζή στο Romeo. Ο Νίκος Μακρόπουλος θα συμπράξει με την Αμαρυλλίδα στο Frangelico, σε ένα λαϊκό πρόγραμμα, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Παπαδόπουλος θα μοιραστούν την πίστα της Ιεράς Οδού.

Ο Σάκης Ρουβάς «έκλεισε» τη «Survivor» Ειρήνη Παπαδοπούλου για τις live εμφανίσεις του στο Estate Athens και, αν όλα πάνε όπως τα έχει υπολογίσει ο επιχειρηματίας, μόλις ολοκληρώσει το δίδυμο τα live του τη σκυτάλη θα πάρει στο ίδιο μαγαζί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος επιστρέφει ύστερα από καιρό στη νυχτερινή Αθήνα.

Στο «Σημείο G» θα συμπράξουν οι Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα και Στέλιος Ρόκκος, ενώ ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι Onirama, οι οποίοι θα βρεθούν στο Κέντρο Αθηνών, προτείνουν ένα εναλλακτικό πρόγραμμα. Ο Σταμάτης Γονίδης και η αποκάλυψη των τελευταίων χρόνων, ο Μάκης Δημάκης, θα συνεργαστούν στον Βοτανικό σε ένα καθαρά λαϊκό πρόγραμμα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Πέτρο Ιακωβίδη θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στη Fantasia.

Ο Νότης Σφακιανάκης θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή του Φιξ, ενώ στο Vox, το οποίο αναμένεται να αλλάξει όνομα, θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, μετά και την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία τους, οι Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία, σε ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Ο Νίκος Βέρτης θα επιστρέψει στο ΥΤΟΝ έχοντας δίπλα του την Demy και τον Κώστα Μαρτάκη και η πισίνα θα παραμείνει στο κέντρο της πίστας, κάνοντας τη διαφορά.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα εμφανιστεί στο Φωταέριο πλαισιωμένος από μια ομάδα νέων παιδιών και ο Πάνος Κιάμος με τον Αντύπα θα συμπράξουν στο Club 22 της Βουλιαγμένης. Στην ίδια οδό ετοιμάζεται ένας νέος χώρος που θα φιλοξενήσει τον Χρήστο Δάντη και τον Stan, σε ένα πιο νεανικό σχήμα. Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη θα βγάλουν τον χειμώνα τους ο Βασίλης Καρράς και η Καίτη Γαρμπή, με τα… καρντάσια να τους αποθεώνουν, ενώ δεν είναι ακόμη σίγουρο αν η Αννα Βίσση θα είναι και φέτος στο Ηotel Ερμού.

Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο Αθηνών Αρένα (δηλαδή το Θέατρο Πάνθεον, που ξαναγίνεται κέντρο διασκεδάσεως) έχοντας στο πλευρό του 10 γυναίκες, μεταξύ των οποίων η Ελένη Φουρέιρα και η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη. Αρχικά είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί μαζί του και η Τάμτα, αλλά τελικά εκείνη τα βρόντηξε κι έφυγε. Η ποπ τραγουδίστρια θα συνεργαστεί με τις Μeliσσες σε στέκι της οδού Πειραιώς.

Ο Αντώνης, ο οποίος αρέσκεται πάντα στις εκπλήξεις, ετοιμάζεται να ανεβάσει εκρηκτικές νέες τραγουδίστριες και ταλαντούχες ηθοποιούς που έχουν καλή φωνή στην πίστα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα