Φωτογράφισε τον νέο προπονητή ο Ντούσκο!

Δύσκολη η αναζήτηση του νέου προπονητή της ΑΕΚ, παρά το ότι ο Μπάγεβιτς άναψε ένα μικρό φως στο τούνελ και έδειξε κάποια πράγματα.

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης, ο νέος προπονητής θα είναι ξένος που γνωρίζει την ομάδα και επειδή δεν είπε την «ελληνική πραγματικότητα», αλλά την ίδια την ΑΕΚ, αυτός θεωρητικά σημαίνει πως θα έρθει κάποιος που έχει περάσει και στο παρελθόν από το Δικέφαλο.

Προφανώς ο Μανόλο Χιμένεθ ταιριάζει σε αυτό το κάδρο που τοποθέτησε ο Μπάγεβιτς, αν και μάλλον είναι ένα όνομα που ακούστηκε αμέσως για να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις της αποχώρησης του Δέλλα και δεν είναι απαραίτητα ψηλά στη λίστα (παρά το ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ μίλησαν μαζί του την Κυριακή). Ο Σέρα Φερέρ έχει σταματήσει την προπονητική, ο Φερνάντο Σάντος δύσκολα θα συμφωνήσει, οπότε πάμε πολύ πιο πίσω χρονικά, σε περιπτώσεις που μάλλον δεν ταιριάζουν με την ΑΕΚ του 2015.

Υπάρχει, βέβαια, και ένας ακόμη υποψήφιος που γνωρίζει την πραγματικότητα της ΑΕΚ, ο Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά είναι εν ενεργεία προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Άρα, μιλάμε για λίγες και μάλλον απίθανες περιπτώσεις, που σημαίνει πως ο Μπάγεβιτς μάλλον εννοούσε ξένο που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν έχει απαραίτητα περάσει από την Ένωση. Που σημαίνει ότι οι επιλογές είναι πάμπολλες και που επίσης σημαίνει πως οι κύριοι Καπαρός, Μπιέλσα και Φερνάντεθ δεν βρίσκονται στη λίστα της ΠΑΕ. Εκτός, βέβαια, αν ο Μπάγεβιτς είπε ότι είπε απλά για να θολώσει τα νερά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα