Φ. Μεταξόπουλος: Υπέστη διπλό εγκεφαλικό

Την πιο δύσκολη  περίοδο της ζωής του βιώνει εδώ και δύο μήνες ο Φώτης Μεταξόπουλος. Ο γνωστός χορογράφος κατάφερε να κρατήσει την περιπέτεια υγείας του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μια περιπέτεια που συνέπεσε χρονικά και με το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης του με την κατά πολλές δεκαετίες νεότερη σύντροφό του. Νιώθοντας πλέον καλύτερα, ο Φώτης Μεταξόπουλος εξομολογήθηκε για πρώτη φορά δημόσια στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το διπλό εγκεφαλικό που υπέστη.

«Πέρασα διπλό εγκεφαλικό πριν από δύο μήνες. Δεν μου άφησε τίποτα. Αυτό το οφείλω στην Παναγία πρώτα και μετά στον χορό. Κόβω ένα τριαντάφυλλο και λέω να το πάω στην Παναγία, να ανάψω το καντήλι. Και μόλις ακουμπάω το λουλούδι δεν αισθάνομαι καλά. Κρατάω τον νεροχύτη, πέφτω σιγά-σιγά, και όπως πέφτω λέω: “Παναγία μου βοήθησε με”. Ώσπου να έρθουν τα παιδιά μου νιώθω το αριστερό μου χέρι να μουδιάζει. Σηκώνομαι πάνω και αρχίζω και χορεύω και κάνω γυμναστική στα χέρια μου για να ανοίξουν. Και τραγουδάω. Πάω στο νοσοκομείο, εξηγώ στον γιατρό τι γίνεται και μπροστά στον γιατρό με ξαναπιάνουν αυτά. Όταν έκανα την μαγνητική έλεγε διπλό εγκεφαλικό…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα