«Χάθηκαν οι ισορροπίες μας με τον Νέστορα»

Η Μαριάντα Πιερίδη σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στην μουσική της πορεία, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο μίλησε για την κρίση στη σχέση της με τον πατέρα του γιου της, Νέστορα Φωτιάδη.

Όταν ρωτήθηκε για το αν το τραγούδι δεν αποτελεί πλέον άμεση προτεραιότητα για την ζωή της, η τραγουδίστρια είπε: «Πριν έρθει ο γιος μου, μπορεί να έκανα μικρές εκπτώσεις και σε αυτό τον τομέα. Μετά το παιδί όμως, αποφάσισα να αλλάξω τακτική σε αυτό το θέμα. Κρατώ τις καλές δουλειές που έχω κάνει ως τώρα, επιλέγοντας να αφοσιωθώ στο γιο μου μέχρι και το Σεπτέμβρη. Αυτή την περίοδο όμως έχω καταπιαστεί και με κάτι εντελώς διαφορετικό, συνδυάζοντας δύο πράγματα που πάντα με ενδιέφεραν. Εδώ και χρόνια ασχολιόμουν ενεργά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο το Facebook και το Twitter όσο και το Instagram, έχοντας αποκτήσει περισσότερους από πενήντα χιλιάδες φίλους. Επιπλέον πάντα αγαπούσα ιδιαίτερα τη μόδα, που άλλωστε αποτελεί και μέρος της δουλειάς μου. Έτσι κάποιοι πολλοί καλοί μου φίλοι μου πρότειναν να αναλάβω την προώθηση μέσω των social media της εταιρίας τους που λέγεται luxury toys και δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας και του κοσμήματος. Είναι κάτι πολύ καινούριο για εμένα υπό την έννοια ότι κάνω πλέον μια πρωινή δουλειά και επιπλέον με ευχαριστεί ιδιαίτερα γιατί μου δίνει την ευκαιρία να αναδείξω μια πτυχή του εαυτού μου που ναι μεν γνώριζα, αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να την καλλιεργήσω και επαγγελματικά».

Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούν και τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Νέστορα Φωτιάδη: «Κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης, οι ορμόνες των γυναικών αυξάνονται ιδιαίτερα, επηρεάζοντας και την ψυχολογία τους. Η αλήθεια είναι πως χάθηκαν οι ισορροπίες μας με τον Νέστορα. Είμαστε τόσο αφοσιωμένοι όμως στον μικρό, που ειλικρινά έρχεται σε δεύτερη μοίρα το τι γίνεται στην προσωπική μας ζωή. Άλλωστε ο μπέμπης μας είναι μόλις πέντε μηνών και είμαστε και οι δύο από πάνω του» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα