«Χάλκινος» ΔΕΔΔΗΕ στα SAP Quality Awards

Το χάλκινο βραβείο των SAP Quality Awards για το έτος 2014 απονεμήθηκε στον ΔΕΔΔΗΕ, κατά τη διάρκεια της τελετής που πραγματοποιήθηκε της Δευτέρα 8 Ιουνίου, στο πλαίσιο του SAP Forum.

Πρόκειται για ευρωπαϊκό θεσμό που στοχεύει σε αναγνώριση και επιβράβευση των επιχειρήσεων εκείνων που αξιοποίησαν βέλτιστα την υλοποίηση συστημάτων SAP προς όφελος της λειτουργίας και της ποιότητας των υπηρεσιών τους.

Ο ΔΕΔΔΗΕ έλαβε τη σημαντική αυτή διάκριση στην κατηγορία Business Transformation, επειδή έφερε σε πέρας με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα την εγκατάσταση του νέου πληροφοριακού συστήματος ERP/SAP, αναβαθμίζοντας συγχρόνως τις σχετικές λειτουργίες και διαδικασίες του.

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής Στρατηγικής & Ρύθμισης του ΔΕΔΔΗΕ κ. Απόστολος Μάρης, ως υπεύθυνος του έργου, ο οποίος δήλωσε στην τελετή βράβευσης ότι η έγκαιρη και επιτυχής ολοκλήρωση της εγκατάστασης του νέου ERP στον ΔΕΔΔΗΕ επιτεύχθηκε χάρις στις φιλότιμες προσπάθειες των στελεχών που συμμετείχαν, σε στενή συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα