Χάμες: «Δεν μπορώ να σκοράρω 60 γκολ τη σεζόν»

Προσγειωμένος και ρεαλιστής εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο νέας «αστέρας» της Ρεάλ Μαδρίτης, Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν μπορεί να πετύχει 60 γκολ σε μία αγωνιστική περίοδο.

Ο 23άχρονος Κολομβιανός ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σκόρερ και ότι ο ρόλος του είναι διαφορετικός στο γήπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είναι σκόρερ. Φυσικά και μου αρέσει να πετυχαίνω γκολ, αλλά δεν είμαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο που σκοράρει 60 γκολ τη σεζόν. Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι μία μηχανή γκολ και ένας αληθινός σούπερ σταρ. Εκτός των άλλων, είναι και ένα εξαιρετικό άτομο.

Δεν αισθάνομαι καμία πίεση από τη σύγκριση που επιχειρούν ορισμένοι με τον Ντι Μαρία. Ο Άνχελ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και τρέφω μεγάλο σεβασμό για όσα πέτυχε με τη Ρεάλ. Πιστεύω όμως, πως μπορώ και ‘γω να πετύχω σπουδαία πράγματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές στη Ρεάλ διαθέτουν μεγάλη ποιότητα, όμως εκείνος που με έχει εντυπωσιάσει, είναι ο Ίτσκο. Μου αρέσει πολύ το στυλ παιχνιδιού του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα