Χάνει τα μεγάλα αστέρια του ο ΠΑΟΚ

Τα δύο μεγάλα αστέρια του κινδυνεύει να χάσει το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ. Από τη μία ο διεθνής Σλοβάκος, Ρόμπερτ Μακ, ζήτησε μεταγραφή, καθώς φιλοδοξία του είναι αγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο από το ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, σύμφωνα με αποκαλύψεις του βουλγαρικού Τύπου, εξετάζει το ενδεχόμενο να «κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια».

Ας τα πιάσουμε από την αρχή. Ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει η ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον διεθνή Σλοβάκο μεσοεπιθετικό, Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση του «Δικέφαλου του Βορρά», δηλώνοντας πως θέλει να αγωνιστεί σε ένα ποιοτικότερο πρωτάθλημα.

Ο διεθνής παίκτης ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, να κινηθούν οι διαδικασίες για την παραχώρησή του μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να έχει όφελος και ο ΠΑΟΚ, καθώς το 2017 μένει ελεύθερος και από την 1η Γενάρη θα έχει δικαίωμα να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του.

Το συμβόλαιο του Ρόμπερτ Μακ με τον ΠΑΟΚ προβλέπει ρήτρα μεταγραφής ύψους 4 εκατ. ευρώ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των play off, ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης, στις οποίες επιθυμεί να αγωνιστεί ο πελάτης του.

Η φετινή σεζόν ήταν εξαιρετική για τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεχώρισε μέσα στη γενικότερη μετριότητα του «Δικέφαλου του Βορρά». Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ ο ατζέντης του είχε ξεκινήσει από νωρίς τις επαφές με τους υποψήφιους «μνηστήρες».

 

Η αποκάλυψη του προπονητή της Πιρίν

Την ίδια στιγμή που ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, βλέπει το μέλλον του εκτός Θεσσαλονίκης, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, καθώς ο… χρόνος τον «λύγισε», όπως εξομολογήθηκε σε προπονητή βουλγαρικής ομάδας!

Όπως αναφέρει το βουλγαρικό σάιτ «mirogled», ο τεχνικός της Πιρίν, Νατσί Σενσόι, είπε για τον διάλογο που είχε με τον Μπερμπάτοφ: «Πράγματι είχαμε έναν πολύ ωραίο διάλογο με τον Μπερμπάτοφ. Του είπα πως μπορεί να συνεχίσει να παίζει ακόμη και μου απάντησε: “Όχι, όχι”. Του είπα πως “αν είχε άλλη εθνικότητα, πιθανότατα όχι, αλλά οι Βούλγαροι έχουν άλλη δύναμη γι’ αυτό”.  Τότε μου απάντησε πως “έτσι είναι ο χρόνος”».

Η συνομιλία των δύο ανδρών συνεχίστηκε με θέμα συζήτησης την Πιρίν, όπου ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δήλωσε οπαδός της συγκεκριμένης ομάδας.

Από τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν υπάρχει κάποια αντίδραση, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση των play off οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση, προκειμένου να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι. Ο Ιβάν Σαββίδης, πάντως, έχει εκφράσει την επιθυμία να ανανεώσει το συμβόλαιο του διεθνούς Βούλγαρου επιθετικού, αλλά με λιγότερα χρήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα