Χάρης Βαρθακούρης: Στα επείγοντα ιατρεία για τη σύζυγό του

 

Αν και το 2017 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την οικογένεια του Χάρη Βαρθακούρη, το γιορτινό σκηνικό λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου, θα άλλαζε δραματικά. Αν και η σύζυγός του Αντελίνα Τελώνη κέρδισε το φλουρί, μόνο τυχερό δεν αποδείχτηκε, αφού την έπιασαν έντονοι πόνοι στην κοιλιακή χώρα σε σημείο να διπλώνεται. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο τραγουδιστής την πήγε στο νοσοκομείο, όπου με ένα status του στο Facebook ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για τα όσα πέρασαν.

 

«Ρε παιδιά, σαν χθες μου φαίνεται που ήταν 2016!!
Πώς περνάει έτσι ο χρόνος….
Παντως η πρώτη μερα του ’17 είχε λίγο απ’ολα για μας.
Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη γυναίκα μου όταν και της έπεσε το φλουρί.
Ηταν τόσο καλοί οι οιωνοί που λίγες ωρες αργότερα ήμασταν στα επείγοντα με φρικτούς πόνους. Υπερηχογραφήματα, ακτινογραφίες, οροί, κτλ και, τελικα, διάγνωση κολικός του εντέρου. Της λέω να ακυρώσουμε το τραπέζι που έχουμε αναλάβει την επόμενη μερα, κανείς δεν θα μας κατηγορήσει.
Οχι μονο δεν δέχθηκε να μείνει μέσα στο νοσοκομειο οπως συνεστησαν οι γιατροί, 9 το πρωι σηκώθηκε να ψήσει αρνί και κοκορέτσι στον κήπο!! (τα φάρμακα την έκαναν να πιστέψει οτι ειναι Πάσχα!!). Ήξερα οτι εχω παντρευτεί εναν ήρωα, κυρίως επειδή εξακολουθεί να με ανέχεται, αλλά δεν ήξερα οτι ειχα παντρευτεί υπεράνθρωπο!!!
Να μη σας τα πολυλογώ, τα φαγητά ολα ηταν ένα ποίημα, το φλουρί σήμερα έπεσε στην πεθερά μου, στα χαρτιά κερδίσαμε όλοι, οι κόρες μας τρισευτυχισμένες που ο Άγιος Βασίλης έφερε ο,τι έγραφε η λίστα και ο πόνος εξακολουθεί να σκάει μύτη κάθε λίγο και λιγάκι, χωρίς προειδοποίηση!
Καλή μας χρόνια, περαστικά μας, καλή μας όρεξη και μόνο χαρές για το 2017 σε όλους…».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα