Χάρκεβιτς: «Οργανωμένη και πειθαρχημένη η ΑΕΚ»

Με σεβασμό αντιμετωπίζει ο τεχνικός των Ουκρανών, Αλεξάντρ Χάρκεβιτς, την ΑΕΚ. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αυριανό (15/2) αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής στη Ντιναμό Κιέβου χαρακτήρισε την Ένωση «οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα». Και επισήμανε, μεταξύ άλλων, πως όλα θα κριθούν στον επαναλπητικό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είναι δύο τα παιχνίδια, οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να έχουμε αύριο, τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς. Η ΑΕΚ είναι πολύ πειθαρχημένη ομάδα, όπως και η Παρτιζάν. Παίζει πολύ δυνατά σαν ομάδα. Είναι πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, έχει κάποιες δυνατές προσωπικότητες, ειδικά στην επίθεση, αλλά ελπίζω ό,τι δείξαμε στους παίκτες μας να το βγάλουν αύριο στο γήπεδο. Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε κάποιες μεγάλες αμφιβολίες για τις θέσεις στην ενδεκάδα. Σκεφτόμαστε για 2-3 θέσεις στις οποίες έχουμε δύο επιλογές. Για τερματοφύλακα θα αποφασίσουμε οριστικά αύριο».

Μορόζιουκ: «Έχει πλεονέκτημα η ΑΕΚ, είμαστε προετοιμασμένοι για την πίεση»

Από την πλευρά του ο 30χρονος αμυντικός, Μίκολα Μορόζιουκ, ανέφερε: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι να αντέξουμε την πίεση. Είδαμε την ΑΕΚ, είμαστε σοβαροί, φυσικά θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε την πίεση. Η ΑΕΚ είναι μια σκληρή ομάδα και επιθετική και αρκετά οργανωμένη. Γνωρίζουμε πως ο προπονητής μας ήταν στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, είδε την ΑΕΚ, εμένα όχι δεν με έχουν ενοχλήσει σκάουτερ της ΑΕΚ.

Πρέπει να πω ότι έχουμε παίξει αρκετά φιλικά και είμαστε 100% έτοιμοι, ελπίζω να παίξουμε στα ίσα με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει πρωτάθλημα και κύπελλο, έχουν ρυθμό, έχουν πλεονέκτημα αλλά εμείς θα παίξουμε όσο δυνατόν γίνεται να μην υστερήσουμε. Όχι, δεν έχουμε μιλήσει με τον Τσιγκρίνσκι για πληροφορίες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα