Χαλαρή αποβολή και λεφτά με τη σέσουλα! (Video)

 

Πολλές υποψίες κίνησε η αποβολή με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα του Μίρκο Γκόρι στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του Καμπιονάτο μεταξύ της Φροζινόνε και της Νάπολι.

Ο 23χρονος Γκόρι έκανε ένα φάουλ στο 12ο λεπτό του αδιάφορου – για την υποβιβασμένη Φροζινόνε – αγώνα του γηπέδου της Νάπολι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ντομένικο Τσέλι!

Η εταιρία Sportradar έκανε ανάγνωση της φάσης και διαπίστωσε πάρα πολλά λεφτά παιγμένα σε αυτή την αποβολή, γεγονός που κατέταξε το ματς στα πλέον ύποπτα της χρονιάς. Γενικώς δεν παίζοντα πολλά στοιχήματα σε αποβολές εκτός αν πρόκειται για αναμετρήσεις όπου αναμένεται να υπάρχει ένταση και που αγωνίζονται επιρρεπής ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, τα πονταρίσματα στην αποβολή του Γκόρι ήταν πολλά και η επιβεβαίωσή τους εκτός… προγράμματος. Ήδη διενεργείται έρευνα!

Δείτε τη φάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Ποιος σας φαίνεται πιο ύποπτος, ο διαιτητής ή ο παίκτης; Ο Γκόρι κάνει ένα φάουλ για να σταματήσει μία επέλαση, αλλά γλιτώνει την κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, δέχεται την κόκκινη φαινομενικά επειδή κάτι είπε στο διαιτητή… Πριν δεχθεί την κάρτα δείχνει έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό, αφού το φάουλ ορθώς είχε δοθεί.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως το ματς είχε έντονο ενδιαφέρον για τη Νάπολι, καθώς ήθελε μόνο νίκη για να εξασφαλίσει την είσοδο στους ομίλους του Champions League (αλλιώς κέρδιζε τη θέση η Ρόμα).

Η αποβολή που κίνησε υποψίες

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα