Χαλκ: «Ο Σκολάρι εγγυάται την ενότητα στην Βραζιλία»

Μεγάλη συνέντευξη στο επίσημο site της FIFA, παραχώρησε ο διεθνής επιθετικός της Βραζιλίας, Χαλκ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η παρουσία του Σκολάρι στον πάγκο της Εθνικής, εγγυάται την ενότητά της.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε αρχικά για την παρουσία του στο ρωσικό πρωτάθλημα: «Πραγματικά είχα μία πολύ καλή σεζόν με τη Ζενίτ. Το μόνο που έλειψε, ήταν η κατάκτηση του τίτλου, διότι χάσαμε ορισμένους χαζούς πόντους. Για μένα όμως, παίξαμε σε υψηλό επίπεδο και τα πράγματα πήγαν πολύ καλά. Πέτυχα 17 γκολ, σε 24 ματς στο πρωτάθλημα και οι επιδόσεις μου ήταν πάρα πολύ υψηλές.

Το ρόστερ της Βραζιλίας είναι πάντα πολύ ποιοτικό. Ο Σκολάρι ξέρει τι κάνει. Δεν είναι τόσο αυτά που λέει, αλλά ο τρόπος που τα λέει. Υποδέχθηκε τα νέα μέλη της ομάδας, ώστε να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους και ξέρει πολύ καλά τι έχει να πάρει από τον καθένα. Μας ζήτησε να κατεβούμε όλοι μαζί για φαγητό και να καθίσουμε μέχρι να ολοκληρώσουν όλοι το δείπνο τους. Κάθε μέρα κάνει πράγματα, που φέρνουν εμάς τους παίκτες πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Ο Σκολάρι, περισσότερο από κάθε τι άλλο, ξέρει να εγγυάται την ενότητα στην ομάδα.

Αγωνιστικά, έχουμε σκοπό να ξεκινήσουμε από τα πρώτα παιχνίδια δυνατά, ώστε να αποκτήσουμε πραγματικό πλεονέκτημα. Πιστεύω πως εκτός της Βραζιλίας, μεγάλες πιθανότητες έχουν η Αργεντινή, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ολλανδία. Οι παραδοσιακές δυνάμεις κάθε διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα