Χαμηλές πτήσεις με τους μικρούς ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Οι βαθμοί που έχουν χαθεί από μικρομεσαίες ομάδες εντός και εκτός έδρας έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό, αλλά και «πονοκέφαλο» στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα έχει απομακρυνθεί από τους στόχους που είχε θέσει στο πρωτάθλημα.

Η απώλεια δέκα βαθμών, στις εννιά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος από ομάδες σαφώς μικρότερου διαμετρήματος από τον «Δικέφαλο του Βορρά» αναδεικνύει ένα σοβαρότατο πρόβλημα, το οποίο χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, ώστε να μην επιφέρει το… μοιραίο τέλος. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Φρανκ Άρνεσεν και ο προπονητής, Ιγκόρ Τουντόρ, βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή, ώστε να εντοπίσουν τα αίτια του προβλήματος και να δώσουν λύση, πριν είναι αργά.

Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει βαθμούς εντός και εκτός έδρας. Ενώ έχει κερδίσει τα ντέρμπι στην Τούμπα με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, έχει δεχθεί απώλειες από την Ξάνθη (εντός), τον ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), τον Ηρακλή (εκτός) και τον Αστέρα Τρίπολης (εκτός), και μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι με ανατροπή, καθώς προηγήθηκε στο γήπεδο της Αρκαδίας.

Ο Ιγκόρ Τουντόρ είχε σημαντικά παράπονα από τους παίκτες του μετά το ματς με τον Αστέρα. Μάλιστα, τους κράτησε «κλειδωμένους» στα αποδυτήρια και τους άσκησε κριτική σε έντονο ύφος. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον τα «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση της ομάδας, για τα οποία, βέβαια, ένα σημαντικό μερίδιο της ευθύνης, βαρύνει και τον Κροάτη προπονητή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα