Χαμός στα Κορφιάτικα βραβεία: Πήραν πίσω βραβείο ηθοποιού και αποκάλεσαν τη Βανδή…. (βίντεο)

Από όλα είχε η χθεσινοβραδινή τελετή απονομής των «36ων Κορφιάτικων βραβείων». Λάμψη, επώνυμες παρουσίες αλλά και πολλά ευτράπελα που τα κάνουν σήμερα να συζητιούνται στα ΜΜΕ.

Χαρακτηριστική ήταν η συμπεριφορά των διοργανωτών που αποφάσισαν να μη δώσουν τελικά το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού στην Βίκυ Σταυροπούλου, λόγω της απουσίας της για επαγγελματικούς λόγους, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για να προκληθεί σούσουρο στην αίθουσα, ακολούθησε και η προσφώνηση της Δέσποινας Βανδή ως Άννα Βίσση. Ήταν τη στιγμή που η τραγουδίστρια κλήθηκε επί σκηνής για να παραλάβει το τιμητικό βραβείο «Σοφία Βέμπο» λόγω του ότι πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Mamma Mia».

Ένα βραβείο που έναν χρόνο πριν η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων το είχε δώσει στην Άννα Βίσση. Ο παρουσιαστής της βραδιάς Γιώργος Αρμαδώρος έκανε το λάθος και αντί το όνομα της Δέσποινας Βανδή, είπε ότι το βραβείο θα πάρει η Άννα Βίσση, με τον κόσμο να ξεσπάει σε γέλια και χειροκρότημα, βλέποντας τη δύσκολη και αμήχανη θέση που ήρθε η τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα Βανδή αρχικά εξομολογήθηκε ότι της έχει ξανασυμβεί να την αποκαλούν Άννα Βίσση, ενώ δείτε τι είπε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα