Χαμός στα «Hair Awards 2017» (εικόνες)

 

Λαμπερές παρουσίες και επώνυμοι καλεσμένοι έδωσαν το παρών στα Hair Awards 2017 του περιοδικού Estetica Hellas, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο για δεύτερη συνεχή χρονιά με παρουσιαστή τον Τάκη Ζαχαράτο.

Η Διευθύντρια Έκδοσης του Estetica Hellas Φρύνη Λάτου καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στη μεγάλη βραδιά της κομμωτικής τέχνης που ανέδειξε και φέτος τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στα χέρια των κομμωτών, ενώ με τη σειρά του ο εκδότης του Estetica Hellas κ. Βαγγέλης Παπαλιός ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του ότι «τα βραβεία αποτελούν το επιστέγασμα της 15χρονης παρουσίας του Estetica Hellas στην ελληνική αγορά». Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο Εκδότης και Διευθυντής του Estetica Italia κ. Roberto Pissimiglia και ο θρύλος του παγκόσμιου επιχειρείν, ο συνιδρυτής και Διευθύνοντας Σύμβουλος της Paul Mitchell και της Patron Spirits κ. John Paul Dejoria.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το κλείσιμο της εκδήλωσης όταν ανέβηκαν επί σκηνής μοντέλα από συνολικά εννέα κομμωτικές ομάδες παρουσιάζοντας από μία ξεχωριστή τάση, έτσι όπως αυτή έχει αποτυπωθεί στην πορεία των 70 ετών του περιοδικού Estetica. Χρυσοί χορηγοί της μεγάλης βραδιάς ήταν οι εταιρείες L΄Oreal Professionnel και Wella Professionals και μέγας χορηγός η Paul Mitchell. Επίσης, χoρηγοί ήταν οι εταιρείες Vang, Farcom, Κyana και Imel Professional. Χορηγός της κατηγορίας «Βest Ηair Collection» ήταν η ΗighLife και υποστηρικτής η εταιρεία Panasonic. Τέλος, υποστηρικτής του backstage εξοπλισμού ήταν η Commo Interiors, χορηγός εκτυπώσεων η Pressious Arnanitidis, και χορηγός «Event Sponsor» η εταιρεία Αmuse. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του ΠΣΒΑΚ και της Κ.Ε.Κ.Ε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα