Χαμός στη Βουλή: “Μπράβο! Ωραίο στιλ έχεις μωρή!” βίντεο)

Χαμός έγινε το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή αφού προκλήθηκε καυγάς, μεταξύ των βουλευτών, ακόμα και για το στυλ γυναικών

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Νίκος Συρμαλένιος με τον δεύτερο, σύμφωνα με την βουλευτή της Ν.Δ. να μιλά σεξιστικά και υποτιμητικά για την ίδια.

Το επεισόδιο εξελίχθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωσης συζήτησης επίκαιρης ερώτησης που υπέβαλε η κυρία Ασημακοπούλου προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά αναφορικά με την έλλειψη τηλεοπτικού σήματος σε ακριτικές περιοχές. Μεταξύ άλλων, η βουλευτής επέλεξε να κάνει και συνολική κριτική για τις πολιτικές εξελίξεις και την διαπραγμάτευση της κυβέρνησης για το χρέος.

Όπως η ίδια αναφέρει, αποχωρώντας από την αίθουσα της μίλησε υποτιμητικά ο κ. Συρμαλένιος με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καυγάς.

Αναλυτικά ο διάλογος 

Σύμφωνα πάντα με την κυρία Ασημακοπούλου διημείφθη ο εξής διάλογος:

Ν. Συρμαλένιος: Μπράβο! Ωραίο στιλ έχεις μωρή!
Α. Μ. Ασημακοπούλου: Σε ενοχλεί το στιλ μου
Ν. Συρμαλένιος: Ναι με ενοχλεί.
Α. Μ. Ασημακοπούλου: Σήκω πάνω και πες το δημόσια αν είσαι άντρας. Δεν θα με τραμπουκίζεις μέσα στη Βουλή με αυτό τον τρόπο.

Στην συνέχεια η βουλευτής της ΝΔ απευθύνθηκε προς την αντιπρόεδρο της Ολομέλειας Τασία Χριστοδουλοπούλου προκειμένου να επιβάλλει την τάξη. «Θα επιτρέψετε κυρία πρόεδρε να μιλούν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο στις γυναίκες;» ρώτησε η κυρία Ασημακοπούλου ωστόσο η κυρία Χριστοδουλοπούλου την κάλεσε να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα