Χαμός στη Λευκάδα για τον Φαλκάο

 

Στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στο Νυδρί της Λευκάδας θα βρεθεί την Τρίτη (23/5) ο διεθνής Κολομβιανός επιθετικός Ρανταμέλ Φαλκάο για μία και μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση, στη διάρκειας της οποίας θα διδάξει σε παιδιά τα μυστικά της μπάλας.

Πίσω από την άφιξη του 31χρονου στράικερ, που ανακηρύχθηκε πριν μερικές ημέρες πρωταθλητής Γαλλίας με τη Μονακό, βρίσκεται η οικογένεια Ριμπολόβλεβ, ιδιοκτήτρια του γαλλικού συλλόγου και του Σκορπιού, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Λευκάδα. Μάλιστα ο τοπικός σύλλογος Οδυσσέας Νυδρίου έχει αδελφοποιηθεί με τους Μονεγάσκους εδώ και ένα χρόνο.

Στην διάρκειας δύο ωρών ειδική εκδήλωση ο Φαλκάο θα μοιράσει αυτόγραφα, θα συνομιλήσει με μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου και φυσικά θα παίξει ποδόσφαιρο σε ένα σόου που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στα Επτάνησα.

Στον ίδιο χώρο θα τιμηθεί ο Γιώργος Καραγκούνης για την ιστορική επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας στο EURO 2004 ενώ θα απονεμηθεί και ο τίτλος του πρωταθλητή στην ομάδα του Οδυσσέα Νυδριού για την άνοδο στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα