Χαρά στο κουράγιο του!

Στα 22 του έκανε μία καταπληκτική χρονιά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Πίστεψαν τότε οι Μαδριλένοι (τη σεζόν 2003-04) ότι έχουν βρει αριστερό μπακ για δέκα χρόνια! Διαψεύστηκαν, όμως, καθώς ο Ραούλ Μπράβο δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν και τα επόμενα τρία χρόνια ήταν λιγότερο βασικός και περισσότερο αναπληρωματικός, εκτός αποστολής ή και δανεικός.

Για τα ελληνικά δεδομένα, βέβαια, ήταν μια χαρά και στον Ολυμπιακό έπαιξε τέσσερα χρόνια, αποδίδοντας στο μάξιμουμ , όμως, μόνο τη μία σεζόν, εμφανίζοντας τα συμπτώματα που είχε και στη Μαδρίτη, έλλειψη δηλαδή σταθερότητας και προβληματική κράση!

Όπως και να έχει, ο Ραούλ Μπράβο τώρα στα 35 του εξακολουθεί να έχει όρεξη για μπάλα. Αφού έπαιξε ένα χρόνο στη Βέροια, αποφάσισε να βοηθήσει τον Άρη της Γ’ Εθνικής να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά έξι μήνες μετά και βλέποντας ότι η άνοδος δεν χάνεται, συμφώνησε να παίξει εν νέου σε επίπεδο Super League, ξανά με τη Βέροια, για να τη βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία στα 12 ματς που απομένουν!

Στη συνέχεια, θα επιστρέψει στον Άρη της Football League για να δώσει το παρών στην προσπάθεια ανόδου της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα «μεγάλα σαλόνια» ! Έχει δηλώσει μάλιστα πως θα ήθελε να παίξει και στον Άρη της Super League. Για να δούμε μέχρι πότε θα αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο στα ελληνικά γήπεδα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα