Χαρακίρι Παναθηναϊκού, 2-3 η Μπιλμπάο στη Λεωφόρο

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με διαφορά δύο τερμάτων και έδειχνε να αποκτά το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση, ο Παναθηναϊκός γνώρισε τελικά την ήττα με 2-3 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έκανε μια συγκινητική προσπάθεια. Ήταν σοβαρή στην άμυνα για περίπου 65 λεπτά και με καλές αλληλοκαλύψεις ήλεγχε πλήρως το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν στιβαρή, δεν απειλήθηκε και όντας πιο αποτελεσματική προηγήθηκε στο 29’ με σουτ του Λουντ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο το «τριφύλλι» μπήκε με ορμή για να πετύχει το δεύτερο γκολ και να «καθαρίσει» το ματς. Οι παίκτες του είχαν μεγαλύτερο θάρρος και έχοντας φτιάξει η ψυχολογία τους από την ανάπαυλα ήλπιζαν αυτό να ανταμειφτεί με το 2-0, το οποίο ήρθε στο 55’ με ψύχραιμο πλασέ του Καμπέσας.

Ωστόσο, λίγο μετά το 65’ το όνειρο μέσα σε μόλις έξι λεπτά εξανεμίστηκε, καθώς η Μπιλμπάο με δυο πανομοιότυπα γκολ από τους Αντούριθ (68’ με κεφαλιά) και Ντε Μάρκος (71’ με σουτ) ισοφάρισε σε 2-2.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά έγινε και το πέναλτι του Μολέντο στον Γουίλιαμς, με τον Αντούριθ στο 74’ να διαμορφώνει το τελικό 2-3 από την άσπρη βούλα.

Το αποτέλεσμα αφήνει πικρή γεύση στον Παναθηναϊκό, που είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 90’ με τον Δώνη (δεν κατάφερε να νικήσει στο τετ α τετ τον Ερέριν).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ρέις, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Καμπέσας (84’ Δώνης), Λουντ, Άλτμαν (51’ Λουτσιάνο), Μολίνς (73’ Χατζηγιοβάνης).

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Χοσέ Άνχελ Θιγάντα): Ερέριν, Ντε Μάρκος, Μπαλενθιάγκα, Ετσέιτα, Λαπόρτε, Βέσγκα, Ετσεμπαρία (77’ Σαν Χοσέ), Λέκουε (57’ Γουίλιαμς), Μουνιαΐν (84’ Σουσαέτα), Ραούλ Γκαρσία, Αντούριθ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα