Χαρακόπουλος: “Η πολιτεία έχει την υποχρέωση να επιβάλλει το Νόμο και την τάξη παντού”

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος επισκέφθηκε, στο 401 ΓΣΝΑ, τον αστυνομικό που τραυματίσθηκε από τα πυρά που δέχθηκε η αστυνομική δύναμη που φρουρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Μετά την επίσκεψη, ο κ. Χαρακόπουλος, δήλωσε τα εξής:

«Η άνανδρη επίθεση, που σκοπό είχε την δολοφονία αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είναι η πιο ακραία έκφραση της ανομίας στο κέντρο της Αθήνας, όπου – με την ανοχή της πολιτείας και ενέργειες όπως η κατάργηση της δύναμης ΔΕΛΤΑ – έχει επιβληθεί άβατο.

Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να επιβάλει το Νόμο και την τάξη παντού, χωρίς εκπτώσεις σε άβατα και άσυλα. Κάτι που θα κάνει η Νέα Δημοκρατία μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα δεν μπορεί να υπάρξει καμία ολιγωρία και αναβλητικότητα.

Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας εκφράζω τη συμπαράστασή μας στους αστυνομικούς που δέχθηκαν την άνανδρη αυτή επίθεση. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Ειδικό Φρουρό, που τραυματίστηκε και από τύχη δεν έχασε τη ζωή του από τις σφαίρες αδίστακτων εγκληματιών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα