Χατζηνικολάου: «Τον Άρη πέρυσι άλλοι τον έσωσαν, όχι ο Σούλης»

Βολές κατά πάντων εκτόξευσε ο Γιάννης Χατζηνικολάου στο ραδιοφωνικό σταθμός της Θεσσαλονίκης «Arena», κατηγορώντας ιθύνοντες του Άρη, δημοσιογράφους της Βόρειας Ελλάδας ενώ άφησε αιχμές για τον Σούλη Παπαδόπουλο και πώς κατάφερε πέρυσι να κρατήσει τον Άρη στην κατηγορία.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο Γιάννης Χατζηνικολάου:

Για την κατάσταση στην οποία βρήκε τον Άρη:

«Υπάρχουν τα Αρειανάκια και οι δήθεν Αρειανοί, που φυλάνε το σήμα και μόλις κλείσουν την πόρτα ρίχνουν το μπινελίκι. Ας ρωτήσουν κάποιοι τον Λάμπρο Σκόρδα, αν αποζημιώθηκε ο Χατζηνικολάου. Αποζημιώθηκε ο Μιλίνκοβιτς; Ο Μιχαλήτσος αποζημιώθηκε γι’ αυτά τα χρόνια που ήταν εκεί; Εγώ φυσικά και δεν αποζημιώθηκα, ούτε και ο Μούτας. Στο διάστημα που ήμουν στον Άρη, οι παίκτες και τα πάντα ήταν πληρωμένα, κάτι που φυσικά το απαιτούσα. Μετά διάβασα πως υπήρχε μια στενότητα, αλλά δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες».

Για τον Σούλη Παπαδόπουλο:

«Θα του έλεγα καλή επιτυχία κι ας έλεγε εις βάρος μου κάποια πράγματα στις καφετέριες στην Αθήνα. Για μένα το βασικό είναι να σωθεί η ομάδα. Πέρυσι σώθηκε με κάποιους τρόπους, ουσιαστικά άλλοι την έσωσαν».

Για την κριτική που δέχτηκε:

«Δίνουμε εμείς τροφή, κανείς δημοσιογράφος δεν τα βγάζει από το… στομάχι του. Βγήκε τις προάλλες ο Μιχαλήτσος και τους κατηγορούσε όλους. Παλαίμαχος παίκτης του Άρη… Βγαίνει και κατηγορεί ο Γιάννης… Η Αρειανάρα ο Γιάννης… Τον είδα μια μέρα στο Μακεδονία TV. Ποιος ο Γιάννης; Δεκαπέντε χρόνια τα παίρνει από τον Άρη, τι βγαίνει και λέει; Πέντε φορές έκανε τον προπονητή στον Άρη! Εγώ δεν έγινα προπονητής στον Άρη, ήρθα προπονητής στον Άρη».

Για το αν πλήρωσε τη συμπεριφορά του συνεργάτη του, Δημήτρη Μούτα:

«Ότι έβγαινε και μίλαγε πολύ; Μπορεί… Εδώ δεν με στήριξαν φίλοι στον Άρη. Ο Αβάνογλου μου έκανε πόλεμο, επειδή είχε κόντρα με την διοίκηση… Στον Ηρακλή όταν ήμουν, ο Κόκκινος και ο άλλος ο Ραπτόπουλος μου έκαναν κάθε μέρα επίθεση και έλεγαν ότι είμαι Αρειανός. Και η ομάδα πήγαινε τρένο, ήταν δεύτερη… Ψέμματα είναι; Με τη γκρίνια τους, έδειχναν ότι δεν ήθελαν βγει. Αυτοί βέβαια μπορεί να λογοδοτήσουν κάποια μέρα σαν ηθικοί αυτουργοί. Δεν γίνεται να δέχομαι επίθεση από τον καθένα, που κράζει πρωί και βράδυ… Ευτυχώς, η στάση των παιδιών της Αυτόνομης ήταν άψογη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα