«Χείμαρρος» για Κουρτουά ο Τσεχ!

Κάθε άλλο παρά ανήσυχος για τη θέση του κάτω από τα δοκάρια εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ, απαντώντας στις φήμες που ακούγονται περί… δυναμικής επιστροφής του Τιμπό Κουρτουά…

«Αν την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, ο Τιμπό Κουρτουά είναι εδώ, θα είναι εδώ. Αν δεν είναι, δεν θα είναι! Δεν αλλάζει κάτι. Εγώ θα εξακολουθήσω να κάνω ότι μπορώ, προκειμένου να κρατήσω τη θέση μου. Δεν αλλάζει τίποτε για μένα. Αν επιστρέψει και είναι καλύτερος από μένα, συγχαρητήριά του και μπράβο του! Όμως ποιος μπορεί να ξέρει; Δεν φοβάμαι. Δεν είμαι ανόητος να πιστεύω ότι είμαι εδώ 10 χρόνια και θα είμαι άλλα 5, μόνο και μόνο γιατί μου κάνουν χάρη.

Δεν παίζω γιατί το όνομά μου είναι Πετρ Τσεχ. Είμαι βασικός γιατί παίζω καλά και οι προπονητές μου πιστεύουν ότι η ομάδα βελτιώνεται στα μετόπισθεν. Δεν θυμάμαι ποτέ έναν προπονητή να με τοποθετεί κάτω από τα δοκάρια, μόνο και μόνο επειδή άπαντες έχουν… συνηθίσει να με βλέπουν εκεί. Είσαι καλός; Δεν είσαι καλός; Δεν είμαι τρελός να πιστεύω ότι τα επόμενα δέκα χρόνια θα παίζω ανελλιπώς. Θα έρθει μία μέρα που κάποιος θα έρθει και θα είναι καλύτερος. Αυτό είναι. Όμως κάθε μέρα θα δίνω μάχη, για όσο περισσότερο γίνεται. Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Θα δούμε τι θα γίνει…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα