Χειρονομίες και αναφορές στο Μέσι!

Προφανώς κι ένας 30χρονος άνδρας δεν μπορεί να είναι… στα σοβαρά τσακωμένος με ένα πεντάχρονο, και μάλιστα με το παιδί του. Το να είναι… ξεροκέφαλο το μικρό και να θέλει να πικάρει τον μπαμπά, ενδεχομένως γιατί δεν τον βλέπει συχνά, είναι όμως κάτι πολύ πιθανό.

Εμείς πιθανολογούμε πως στο νηπιαγωγείο που πηγαίνει ο γιός του Κριστιάνο Ρονάλντο, κάποιοι συμμαθητές του θα τον τσιγκλάνε λέγοντας του πως ο Μέσι είναι καλύτερος από τον πατέρα του. Κι άντε τώρα ένα πεντάχρονο να αξιολογήσει σωστά την κατάσταση. Είναι μικρό ακόμη και αντί να νιώθει περηφάνια, συμβαίνει το αντίθετο, εκνευρίζεται που οι συμμαθητές του χαρακτηρίζουν τον πατέρα του χειρότερο του Μέσι. Γι’ και αυτό και στο βίντεο καταφέρνει και μεταφέρει τον εκνευρισμό στη γιαγιά του (μαμά του Κριστιάνο), λέγοντάς της πως και ο Μέσι έχει τέσσερα «Χρυσά παπούτσια», αναγκάζοντας την να τον διορθώσει και να του πει ότι έχει τρία!

Είτε συμβαίνουν, είτε δεν συμβαίνουν αυτά, όμως στο νηπιαγωγείο του μικρού, η διαγωγή του δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Όταν ο Ρονάλντο στις ευχαριστίες του για την απονομή του «Χρυσού Παπουτσιού» ανέφερε το όνομα του γιού του, αυτός προέβη σε άσεμνη χειρονομία, αταίριαστη σε παιδί πέντε χρονών. Τώρα, τι ακριβώς συμβαίνει μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν…

Σε αυτό το βίντεο η εκνευρισμένη γιαγιά διορθώνει τον εγγονό της και του λέει να μην ασχολείται με τον Μέσι:

https://www.youtube.com/watch?v=gtTtnreIIdQ

Σε αυτό το βίντεο ο μικρός Ρονάλντο κάνει άσεμνη χειρονομία στον πατέρα του:

https://www.youtube.com/watch?v=8j3exMh_UOw

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα