Χειροπέδες σε «νταβατζήδες», «τσατσάδες» και Ρωσίδες «συνοδούς πολυτελείας»

Συνέχεια στην επιτυχία των αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που εντόπισαν «γραφείο συνοδών», έδωσαν συνάδελφοι τους της Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής, εντοπίζοντας δεύτερο «γραφείο συνοδών» στην Καλλιθέα.

Έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, σε δύο ξενοδοχεία, συνελήφθησαν δύο άτομα, εκ των οποίων ένας 47χρονος Έλληνας και μία 29χρονη Αλβανίδα, μέλη του κυκλώματος. Ακόμη, προσήχθησαν δύο εκδιδόμενες Ρωσίδες και σε βάρος τους συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής. Συγκατηγορούμενοι των συλληφθέντων είναι τρείς Έλληνες, εκ των οποίων δύο 35χρονοι (άνδρας- γυναίκα), ιδιοκτήτες του «γραφείου συνοδών» που ούτε αυτή την φορά κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή τους και έτσι αναζητούνται, όπως και ένας 53χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ηλεκτρονική ιστοσελίδα μέσω της οποίας κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής. Οι εκδιδόμενες γυναίκες, καθ’ υπόδειξη του κυκλώματος, βρίσκονταν εγκατεστημένες σε ξενοδοχείο της Καλλιθέας και πραγματοποιούσαν ραντεβού τόσο στο εν λόγω ξενοδοχείο όσο και σε άλλα στα οποία μεταφέρονταν από μέλη της οργάνωσης.

Πρόσθετα, προσήχθησαν 11 γυναίκες, από το ξενοδοχείο ενώ συνελήφθη επιπλέον μία 26χρονη Ρωσίδα για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα